Rok 1984. Madonna v předvečer prvního velkého vystoupení v televizi u příležitosti triumfu v soutěži o cenu MTV rekapituluje své začátky a cestu vzhůru ve světě populární hudby. Poté, co jí zemřela matka a otec se podruhé oženil, odešla z domova...

Popis

Rok 1984. Madonna v předvečer prvního velkého vystoupení v televizi u příležitosti triumfu v soutěži o cenu MTV rekapituluje své začátky a cestu vzhůru ve světě populární hudby. Poté, co jí zemřela matka a otec se podruhé oženil, odešla z domova v Detroitu do New Yorku, aby se prosadila v showbusinessu. Začátky byly svízelné, studovala tanec a při tom si přivydělávala v bistru a jako modelka. Chladně a agresivně však šla za svým cílem, byla ochotna pro něj obětovat téměř cokoli. Kvůli nabídce francouzských producentů opustila muzikanta Paula, zakrátko se k němu však vrátila po zjištění, že francouzský vkus jí nesedí. Záhy se prosadila jako zpěvačka Paulovy skupiny a ujala se jí manažerka Camila, která ji vedla k sebezdokonalování, profesionalizaci a úspěchům v sólové kariéře.

Netrpělivá Madonna se s ní však uprostřed práce rozchází. Po sblížení s diskžokejem Mitchem konečně proniká k producentovi Warner Records Jeromu Kirklandovi a pod jeho vedením stoupá na vrchol popové hudební scény... Jejím prvním světovým hitem se stává píseň Like A Virgin.