Videodokumentem "I'm Going To Tell You A Secret" (Řeknu ti tajemství) posílá Madonna do historie kontroverzní část své osobnosti. Někdejší sexuální provokatérka, která hnala své koncerty na ostří nože, nyní hlásá názory blízké americké...

Popis

Videodokumentem "I'm Going To Tell You A Secret" (Řeknu ti tajemství) posílá Madonna do historie kontroverzní část své osobnosti. Někdejší sexuální provokatérka, která hnala své koncerty na ostří nože, nyní hlásá názory blízké americké Demokratické straně a nemá ráda George Bushe. Popová královna vystupuje proti válce i chudobě a chce fanoušky přesvědčit i o své duchovní cestě. Madonna je vyznavačkou židovského duchovního učení kabala a po zhlédnutí dokumentu I'm Going To Tell You A Secret má být každému jasné, že to myslí vážně.

Ve filmu promlouvá nejen její duchovní učitel, závěrečná část snímku je zasvěcena návštěvě Izraele, která v zemi působila malé pozdvižení. A člověk najednou vidí Madonnu v její nové roli nezávislé a nesmírně vlivné osobnosti, která se pokouší, podobně jako Bono z kapely U2, vstupovat i do politiky. Madonna se chová spíše jako diplomatka, když naslouchá oběma stranám palestinsko-izraelského konfliktu.