MacGyver
Typ:
seriál
Žánr:
dobrodružný, akční, kriminální
Délka:
48 min
Motto:
TV seriál 1985-1992
Země:
USA/Kanada, 1985
MacGyver je bývalým agentem zvláštních služeb a v současné době pracuje pro nadaci Phoenix Foundation. Svůj život zasvětil poslání napravovat křivdy a bojovat proti zloduchům z celého světa. Je velice chytrý, a proto dokáže proniknout až k...

Popis

MacGyver je bývalým agentem zvláštních služeb a v současné době pracuje pro nadaci Phoenix Foundation. Svůj život zasvětil poslání napravovat křivdy a bojovat proti zloduchům z celého světa. Je velice chytrý, a proto dokáže proniknout až k nepříteli a bez použití hrubé síly, ale jen pomocí svých vědeckých znalostí a běžných věcí, které se jen tak povalují okolo překazit jeho plány.Vyzná se ve vědě a obyčejné předměty, které náhodou najde,umí využít nepřekonatelným způsobem.

Do akcí nikdy nevyráží bez svého nožíku a batohu, který, není na věci, které si vezme s sebou, ale na to, co najde po cestě. MacGyver je takový skromnější James Bond či vynalézavější Indiana Jones, drsný sympaták s dolíčky ve tvářích. Méně násilí, více inteligence a používání vědeckých metod hlavního hrdiny jsou klady, kterými si seriál získal popularitu, a tak se nikdo nemůže divit sedmi nestárnoucím seriálovým řadám!