Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I...

Popis

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou!