Luna, la Heredera
Typ:
seriál
Žánr:
drama, romantický, telenovela
Délka:
45 min
Země:
Kolumbie, 2004
Mladá a krásná Luna žije se svojí matkou v malé vesničce při pobřeží Karibského moře. Mauricio García je mladý úspěšný muž, který se chce pomstít za svoji minulost. Jeho největším nepřítelem je Esteban Lombardo, který chce vybudovat turistické...

Popis

Mladá a krásná Luna žije se svojí matkou v malé vesničce při pobřeží Karibského moře. Mauricio García je mladý úspěšný muž, který se chce pomstít za svoji minulost. Jeho největším nepřítelem je Esteban Lombardo, který chce vybudovat turistické středisko na pozemcích, které vlastní matka Luny. Mauricio se tedy rozhodne pomoci matce Luny, ale když ta odmítne pozemky prodat, skončí mrtvá.

Luna, která se nyní stala dědičkou všech pláží, skončí sama plná zášti a myslí si, že Mauricio je zodpovědný za všechno, co se stalo. Plná bolesti a zklamání přichází do města, kde potkává Rodriga Lombardo, který se do ní zamiluje. Luna však stále myslí na Mauricia, kterého nenávidí, ale také miluje. Mauricio se vydá Lunu hledat, ale zjistí, že o ni má zájem taky Rodrigo – syn jeho největšího nepřítele.