Tato telenovela má hned tři hlavní hrdinky. Luisa Fernanda je dcerou významného právníka a alkoholika Ignacia Riery, který svou dceru příšerně zanedbává. Na univerzitě, kam Luisa Fernanda chodí, se objevuje nový profesor Rudolfo Arismendi....

Popis

Tato telenovela má hned tři hlavní hrdinky. Luisa Fernanda je dcerou významného právníka a alkoholika Ignacia Riery, který svou dceru příšerně zanedbává. Na univerzitě, kam Luisa Fernanda chodí, se objevuje nový profesor Rudolfo Arismendi. Rudolfo chodí s Alicií Suarez, profesorkou na téže univerzitě.

Alicie a Luisa Fernanda se vzájemně nesnášejí a ani se to nesnaží skrývat. Luisa Fernanda se rozhodne pomstít Alicii tím, že svede jejího přítele Rudolfa. Sama se však do něj zamiluje a zdá se, že Alicie boj prohrála. Profesorka není z těch, co by rádi prohrávali a tak se začíná boj o Rudolfa. Nejlepší kamarádkou Luisy je Alejandra Fuentes, která se zamiluje do ženatého muže Fabiána a po noci s ním strávené, čeká dítě. Fabián konečně přiznává, že je ženatý, ale rozvést se nehodlá. Jeho žena Gladys je psychicky labilní a on ji nechce přidělávat další starosti.

Alejandra se tedy vdá za svého nejlepšího kamaráda Gustava, který je do ní zamilovaný. Matka Alejandry Dinora věří, že dítětem je Gustavo. Fabián se rozhodl konečně vyprostit z manželství s Gladys a hledá právníka. Vybere si Dinoru a ti dva se spolu začínají scházet aniž by věděli, co je ten druhý zač.

Třetí postavou je chudičká Miriam Linares, která se přistěhovala do města, aby mohla chodit na právnickou univerzitu. Nemá kde bydlet a musí si přivydělávat. Miriam je zamilovaná do Luisina oficiálního přítele Miguela Enriquea. Potom, co ji Miguel Enrigue hluboce raní, vrací se na venkov za rodiči. Seznamuje se z bohatým a nemocným vdovcem donem Justem. Vdá za Justa a po jeho smrti zdědí obrovský majetek.

Z ošklivého káčátka se stává nádherná labuť a Miguel Enrigue začíná litovat, že jí tak velmi ublížil. Miriam je neoblomná a tak se zdá, že Miguel Enrigue zaplatí za svou povýšenost vysokou cenu. Nakonec Miriam odpouští Migueli Enriguemu a bere si ho za muže. Alejandra a Gustavo si vyznají lásku a Luisa Fernanda se vdá za Rodolfa.