Matka chce zabránit dceři ve sňatku s italským playbojem a díky zázračnému lektvaru omládne o 30 let. Podaří se matce s vzezřením 22-letého děvčete zmařit stejně staré dceři svatbu v Itálii?Harper byla kdysi jednou z nejlepších tanečnic a mohla...

Popis

Matka chce zabránit dceři ve sňatku s italským playbojem a díky zázračnému lektvaru omládne o 30 let. Podaří se matce s vzezřením 22-letého děvčete zmařit stejně staré dceři svatbu v Itálii?

Harper byla kdysi jednou z nejlepších tanečnic a mohla suverénně dobýt a pokořit muzikálovou Broadway. Zranění ji však donutilo opustit světla reflektorů, stala se choreografkou, vychovává dceru Mirabell a připravuje ji na kariéru tanečnice. Mirabella, která má být největší hvězdou matčiny nejbližší produkce, se však rozhodla, že z muzikálu odstoupí. Důvod je jednoduchý - chce se vdávat! Harper chce dceru přesvědčit, že pro lásku se přece nevyplatí vzdávat se kariéry a zahazovat životní pracovní příležitosti, natož pro sňatek se známým playbojem Marcem, který za to určitě nestojí. Harper letí do Itálie, kde se má Mirabelle vydávat, s jediným cílem - aby jí ve sňatku zabránila. Po dlouhé cestě se Harper napije léku na tlumení bolesti po dávném zranění. V podivné lahvičce byl však namísto léku kouzelný elixír, a ten způsobil, že Harper omládla o třicet let. Harper s podobou 22-leté dívky se v Itálii zamíchá do svadebního davu inkognito jako vzdálená sestřenice a připravuje plán na zmaření dceřiny svatby. Podaří se jí to?