Válka Monteových
Typ:
film
Žánr:
telenovela
Délka:
42 min
Země:
Kolumbie, 2011
Válka Monteových (Los Herederos del Monte) je kolumbijská telenovela natočená v roce 2011. Je adaptace čilské telenovely Hijos del Monte z roku 2008. V hlavních rolích učínkují Marlene Favela, Mario Cimarro, Fabián Ríos, Ezequiel Montalt,...

Popis

Válka Monteových (Los Herederos del Monte) je kolumbijská telenovela natočená v roce 2011. Je adaptace čilské telenovely Hijos del Monte z roku 2008. V hlavních rolích učínkují Marlene Favela, Mario Cimarro, Fabián Ríos, Ezequiel Montalt, Jonathan Islas a v hlavních záporných rolích hrají Margarita Muñoz a José Luis Reséndez.

Na haciendě La Arboleda rodiny del Monteovcov panuje klidná atmosféra. Jedinou starostí pětí bratrů Juana (Mario Cimarro), Josého (José Luis Reséndez), Pedra (Ezequiel Montalt), Gaspara (Fabián Ríos) a Lucasa (Jonathan Islas) je udržet a zkrášlovat haciendu, kterou jejich rodiče v průběhu několika let vytvořili na nejduležitější a nejprosperující v regióně a současně ji ješte víc podnítiť k růstu.

Bratři se připravují na čtení testamentu po jejích nedávno zesnulém otci v doprovodě dlouholetého a verného sluhy Modesta (Roberto Mateos). Netuší, jaký dopad bude mít na ně tahle událost, která bude koncem jejích klidných dní a že se stanou součastí nového příběhu, který je čeká. Tesně před čtením testamentu a zveřejněním videa s posledním vzkazem dona Emilia del Monteho se objeví Paula del Monteová (Marlene Favela), jeho jediná biologická dcera, která však nepřišla na haciendu jen kvůli tomu, aby žádala část svého dědictví, ale i proto, aby bratrům převrátila životy naruby.

Od té chvíle už nic nebude na haciende La Arboleda takové, jako předtím. Paula je odhodlaná udělat cokoliv a získat všechno, co jí patří. Uháí jí zatrpknutost, že byla celé roky ignorovaná rodinou z otcovi strany. Proto už pracuje na svých plánech a každý z bratrů jí poslouží na to, aby se stali skutečností.

To, s čím však Paula del Monteová nepočítala je, že na tomto místě, kterému chtěla vždy vladnout a cítit se rovnocenná, může najít lásku, která způsobí, že navždy změní svoje záměry. To se stane, když pozná Juana, do kterého se zamiluje a po poprvé v živote nemůže ovládnout své city. Proto je rozhodnutá udělat všechno pro to, aby si získala jeho lásku a oddělila ho od jeho nastavající, Juliety Millánové (Margarita Muñoz).

Navzdory tomu, že z Pauliných původních plánů už nazůstalo téměř nic, snaží se Sofía Cañadasová (Diana Quijano) dosahnout všemi prostředky, aby Paula splnila slib, který si dali před roky - zmocnit se celého majetku del Monteových.