Loganovi parťáci
Typ:
film
Žánr:
komedie
Délka:
119 min
Motto:
Nemají styl, ale mají plán
Země:
USA, 2017
Elegantní lupiči parťáka Dannyho měli styl, vkus, sex appeal, padnoucí obleky a technické vychytávky. Loganovi parťáci jsou ošuntělí vidláci s delším vedením, jeden z nich dokonce nemá ruku, zato mají nápad a plán, jak ukrást opravdu velký balík...

Popis

Elegantní lupiči parťáka Dannyho měli styl, vkus, sex appeal, padnoucí obleky a technické vychytávky. Loganovi parťáci jsou ošuntělí vidláci s delším vedením, jeden z nich dokonce nemá ruku, zato mají nápad a plán, jak ukrást opravdu velký balík peněz. Komedii Loganovi parťáci natočil jako vlastní anti-verzi ke své slavné Dannyho lupičské trilogii režisér Steven Soderbergh. Parťáky zapletené do vykutálené loupeže během obřího automobilového závodu NASCAR hrají Channing Tatum, Adam Driver, Daniel Craig, Katie Holmes, Seth MacFarlane, Riley Keough, Hillary Swank nebo Katherine Waterston.

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou . . natvrdlí. „Nikdo z nich se neobléká dobře, nemají hezké věci, nemají peníze ani jakoukoliv techniku, kromě provázku a gumičky do vlasů,“ popisuje Loganovy parťáky režisér Steven Soderbergh.