Letní kemp
Typ:
film
Žánr:
komedie, drama, romantický
Délka:
88 min
Země:
Kanada, 2008
Léto je konečně tady a neurotický chlapec jménem Fetus je rozhodnutý konečně zapadnout mezi ostaní děti. Jenže co se stane, když kluka, který bojuje o společenský status, rozptýlí láska?Pamatujete na letní tábory? Takové, jako tenhle jste ale...

Popis

Léto je konečně tady a neurotický chlapec jménem Fetus je rozhodnutý konečně zapadnout mezi ostaní děti. Jenže co se stane, když kluka, který bojuje o společenský status, rozptýlí láska?

Pamatujete na letní tábory? Takové, jako tenhle jste ale určitě nezažili! Filmař Jacob Medjuck přichází s kousavou, ale nakonec láskyplnou komedií o strastech jednoho chlapce během jednoho zásadního léta. Desetiletý Fetus a jeho nejlepší přátelé Reckless, Grandpa a Toast jsou známí jako táboroví podvodníci a vyvrhelové. Spolu s dalšími ztracenými existencemi tráví celé dny vymýšlením všelijakých neplech, naštěstí jsou vždy o krok napřed před šíleným a tyranským zástupcem ředitele tábora. Když však přijede táborová kráska Sundae, obrátí se Fetusův svět vzhůru nohama. Jeho pošetilé snahy získat její náklonnost jsou komické i tragické zároveň. Zvlášť, když se vůdce jeho bandy snaží Fetuse ponížit, jak jen to jde a následky jsou vždy nemilosrdně vtipné a tak nějak hořkosladké.