Psychologický thriller o ženě, která se snaží dokázat, že její bývaly manžel, vážený lékař, je nebezpečný vrah.Hlavní postavou napínavého psychologického thrilleru je Ellen Farris, která dlouhých patnáct let bojovala se záhadnou nemocní, jež...

Popis

Psychologický thriller o ženě, která se snaží dokázat, že její bývaly manžel, vážený lékař, je nebezpečný vrah.Hlavní postavou napínavého psychologického thrilleru je Ellen Farris, která dlouhých patnáct let bojovala se záhadnou nemocní, jež silně narušila její život a zničila její manželství se sympatickým a dobrosrdečným lékařem Davidem. Přestože těžce nesla zklamání z toho, že lékaři nedokázali objevit žádnou příčinu pro její zhoršený zdravotní stav, nikdy ji nenapadlo, že by se za jejím obtížemi mohly skrývat zlé úmysly.

Jenže pak se podobné příznaky onemocnění objeví také u Davidovy nové manželky Lorraine a Ellen se nedokáže zbavit podezření, že její bývalý manžel, dobrosrdečný muž, obětavý otec a všemi vážený lékař, je ve skutečnosti vrah. Když Lorraine nedlouho poté zemře se symptomy, které Ellen pronásledovaly celých patnáct let, je žena natolik přesvědčena, že David svou současnou manželku otrávil stejně jako před lety ji, že se rozhodne své podezření prokázat. S pomocí detektiva Mausera se pouští do pátrání a jak postupně vyplouvají na povrch drobné důkazy, je jasné, že David obě své ženy začal promyšleně obě ženy trávit v okamžiku, kdy nalezl nový cíl svých milostných zájmů a chtěl se vyhnout drahým a dlouhotrvajícím rozvodovým jednáním. Aby zachránila budoucí potenciální oběť, tedy manželku číslo tři, je odhodlána dokázat pravdu všemi dostupnými prostředky.

Americký televizní psychologický thriller, který je založen na skutečném případu, vznikl v roce 1999, kdy ho podle námětu Michele Samit a Erica Edsona natočil televizní režisér Paul Schneider. Ten se kromě řady televizních filmů podílel také na režii tak úspěšných seriálů jako je Pobřežní hlídka, JAG nebo Beverly Hills 90210. V hlavních rolích se představí Marg Helgenberger (Erin Brockovich, Mutant, Monstrum, Po půlnoci) jako Ellen Farris a John Ritter (Problémové dítě, To) jako dr. David Farris. V dalších rolích se objeví Megan Gallagher (Ambulance, TV seriál Milénium) jako Lorraine Farris, Lawrence Dane (Nic osobního, Darkman 2) jako detektiv Rick Mauser, Jessica Bowman (známá např. ze seriálu Dr. Quinnová) jako Sarah Farris, Miko Hughes (Spawn, Apollo 13, Řbitov zviřátek) jako Graham Farris, Madeline Zima (Moderní Popelka, Pan chůva, neboli osobní strážce) jako Danielle Farris, Sandra Caldwell jako Noreen Summers, Brenda Bazinet jako dr. Addington, Martin Doyle jako Tom Shelton, Johnie Chase jako soudce Eadie a další.