Legenda o Zorrovi
Typ:
film
Žánr:
dobrodružný, akční, romantický, western
Délka:
129 min
Motto:
Muž s černou maskou se vrací...
Země:
USA, 2005
V novém akčním dobrodružství z produkce Columbia Pictures a Spyglass Entertainment Legenda o Zorrovi se maskovaný hrdina vydává na dosud nejtěžší úkol svého života. Antonio Banderas, který byl v minulosti nominován na několik Zlatých glóbů, a...

Popis

V novém akčním dobrodružství z produkce Columbia Pictures a Spyglass Entertainment Legenda o Zorrovi se maskovaný hrdina vydává na dosud nejtěžší úkol svého života. Antonio Banderas, který byl v minulosti nominován na několik Zlatých glóbů, a oscarová herečka Catherine Zeta-Jones se pod vedením režiséra Martina Campbella znovu ocitají ve vzrušujícím příběhu plném akce, který se tentokrát odehrává v Kalifornii během kritických dnů, předcházejících jejímu prohlášení státem Unie.

Příběh Legendy o Zorrovi začíná deset let od okamžiku, kdy jsme hrdiny opustili na konci předchozího dobrodružství. Alejandro (Banderas) a Elena (Zeta-Jones) se stali manžely a mají spolu 10letého syna Joaquina (Adrian Alonso). Přestože si Alejandro stále obléká masku Zorra, aby ochránil chudé a utlačované obyvatele kalifornského teritoria před hamižností tamějších vládců, musí se často rozhodovat mezi svým pocitem pro spravedlnost a touhou po normálním životě.

Když několik prominentních obchodníků a místních magnátů začne spřádat zločinné plány, které mají zabránit tomu, aby se Kalifornie stala 31. státem USA, čeká jej toto dilema znovu. Při statečném pokusu o překažení jejich plánů se Zorro ocitá v krizi, která ohrožuje nejen jeho vlastní život, ale také bezpečí jeho rodiny.