Larry David má všechno - je bohatý, zajištěný, má slavné přátele, starostlivou ženu i nádherný hollywoodský dům. Proč se tedy tak úporně snaží o to, aby svůj život proměnil v nezvládnutelný chaos? Vše se dozvíte v novém komediálním seriálu HBO,...

Popis

Larry David má všechno - je bohatý, zajištěný, má slavné přátele, starostlivou ženu i nádherný hollywoodský dům. Proč se tedy tak úporně snaží o to, aby svůj život proměnil v nezvládnutelný chaos? Vše se dozvíte v novém komediálním seriálu HBO, který uvádí Larryho Davida ... v roli Larryho Davida!
Tento seriál navazuje na nejlepší tradice uměleckých show napodobujících život, jako byly kupříkladu The Larry Sanders Show či Ari $$. Coby autor, producent i představitel hlavní postavy se představuje komik Larry David. V každé půlhodinové epizodě ho sleduje kamera ve stylu „vérité“ doma, v práci a při pochůzkách po městě, při nichž se dostává do prekérních situací s fiktivními postavami i skutečnými osobnostmi. Dále v seriálu uvidíme Jeffa Garlina (coby Larryho manažera Jeffa Greena a zároveň vedoucího výroby seriálu), Cheryl Hinesovu (v roli jeho manželky Cheryl) a celou řadu celebrit, které hrají samy sebe. Seriál vychází ze speciálu HBO z roku 1999, rozostřuje hranice mezi realitou a fikcí a ukazuje, jak zdánlivě triviální detaily každodenního života, jako jsou výlet do kina, telefonní hovor či jiné běžné činnosti, mohou vytvářet podle Murphyho zákona řetězec událostí počínající smůlou a končící smíchem. Seriál se natáčel bez scénáře, aby se zachovala vypravěčská svěžest a nenucenost, a herci často improvizovali.