Larry the Cable Guy je americký komediální král a po dvou turné, dvou koncertních záznamech a knižním bestselleru, dvou komediálních albech a multiplatinovém DVD speciálu nyní debutuje ve filmu. Hraje v něm zdravotního inspektora, jemuž ke...

Popis

Larry the Cable Guy je americký komediální král a po dvou turné, dvou koncertních záznamech a knižním bestselleru, dvou komediálních albech a multiplatinovém DVD speciálu nyní debutuje ve filmu. Hraje v něm zdravotního inspektora, jemuž ke spokojenosti stačí, když si může podat levné etnické restaurace kvůli mastným příborům. Jeho poklidný život se však změní, když se dočká největšího případu své inspektorské kariéry – má vyšetřit tajemnou otravu jídlem v exkluzivních restauracích ve městě. Přitom se mu podaří okouzlit půvabnou číšnici (Megyn Price), ale také svými neortodoxními metodami popudit kdekoho.

Komedii ve stylu Něco na té Mary je či Hloupý a hloupější natočil Trent Cooper, v dalších rolích hrají Iris Bahr, Joanna Cassidy, Tony Hale, Tom Wilson a Joe Pantoliano.