Krátce před smrtí se starý generál Francisco Ortiz ožení s Virginií, která se díky svatbě stane dědičkou obrovského majetku. Nikdo netuší, že to udělala kvůli svému malému bratrovi, kterého odmítl generál uznat za svého. Virginia a její bratr...

Popis

Krátce před smrtí se starý generál Francisco Ortiz ožení s Virginií, která se díky svatbě stane dědičkou obrovského majetku. Nikdo netuší, že to udělala kvůli svému malému bratrovi, kterého odmítl generál uznat za svého. Virginia a její bratr Diego cestují na pohřeb, kde je čeká kapitán Fernando Ortiz, synovec zesnulého manžela, a který podezřívá Virginii ze zištných záměrů. Na cestě poznává Virginii i tajemného lupiče, který ji ve vlaku chce okrást, ale nakonec si to rozmyslí. V městečku se Vriginia nemá dobře, celé město je proti ní zaujato a jediným spojencem a člověku, kterému důvěřuje, je starosta a doktor Jose Guadalupe Serrano, zdvořilý, upřímný muž, jehož manželka Blanca trpí těžkou nemocí.

Virginia má pocit, že doktor se podobá tajemnému lupiči z vlaku, ale proč by starosta města kradl a přepadával vlaky? Zdá se, že Virginia má nepřátel víc jak dost. Statek se nachází v zanedbaném stavu, o to se přičinila Aurelia, matka Fernanda a sestra Francisca, hodlá totiž připravit Virginii o její dědictví. A co Fernando, dopadne lupiče vlaků? A co jeho zaujatost pro Virginii, změní se v něco víc? A Jose Guadalupe - je opravdu ten osudový muž pro Virginii?