Henry Cavill („Muž z oceli“) jako Napoleon Solo a Armie Hammer („Sociální síť“) jako Illya Kuryakin hrají ve filmu režiséra Guye Ritchieho „The Man from U.N.C.L.E.“, který je novým zpracováním velmi oblíbeného televizního seriálu ze šedesátých...

Popis

Henry Cavill („Muž z oceli“) jako Napoleon Solo a Armie Hammer („Sociální síť“) jako Illya Kuryakin hrají ve filmu režiséra Guye Ritchieho „The Man from U.N.C.L.E.“, který je novým zpracováním velmi oblíbeného televizního seriálu ze šedesátých let minulého století. Hlavními postavami filmu „The Man from U.N.C.L.E.“, zasazeného do první poloviny šedesátých let minulého století, do doby vrcholící studené války, jsou agent CIA Solo a agent KGB Kuryakin. Oba agenti jsou nuceni odložit dlouholeté nepřátelství a spolupracovat na společném úkolu překazit plány tajemné mezinárodní zločinecké organizace, která chce šířením jaderných zbraní a technologií destabilizovat křehkou rovnováhu sil ve světě. Dvojice agentů má k dispozici jediné vodítko – dceru zmizelého německého vědce, která je klíčem k proniknutí do zločinecké organizace. Musí závodit s časem, aby vědce našli a zabránili celosvětové katastrofě.

Ve filmu „The Man from U.N.C.L.E“ dále hrají Alicia Vikander („Anna Karenina“), Elizabeth Debicki („Velký Gatsby“), Jared Harris („Sherlock Holmes: Hra stínů“) a Hugh Grant jako Waverly. V kinech od 20.srpna 2015.