Krvavé žně
Typ:
film
Žánr:
thriller, horor
Délka:
93 min
Motto:
Spojení drastického hororu a rokenrolu je v tomto psycho thrilleru zárukou mrazivého napětí.
Země:
Jihoafrická republika, 2002
Je čas sklizně. Farma potřebuje jen trochu nové krve ... Seznamte se s rokenrolovou kapelou, která stojí na prahu slávy, štěstí ... a brzy i samotné smrti. Vypadají skvěle, umí vystupovat a dobře hrají. Ale možná už dlouho nebudou naživu. Zrovna...

Popis

Je čas sklizně. Farma potřebuje jen trochu nové krve ... Seznamte se s rokenrolovou kapelou, která stojí na prahu slávy, štěstí ... a brzy i samotné smrti. Vypadají skvěle, umí vystupovat a dobře hrají. Ale možná už dlouho nebudou naživu. Zrovna jsou na cestě odnikud nikam. Hrají ve špinavých klubech a pochybných podnicích. Jednou v noci se objeví cizinec s dopisem od Macova otce.

Jeremiah MacDonald chce, aby se Mac vrátil k rodině a postaral se o pohřeb své tety. Macova odpověď je krátká a krutá: "V žádném případě". Ale cizincova reakce je ještě podivnější. Vytáhne z kapsy malou nahrubo vyřezanou figurku. A ta přitáhne Maca neodolatelně zpátky ... zpět na místo, které opustil před čtrnácti lety. Překotně se začíná roztáčet spirála šílenství a násilí a jejich rokenrolové sny se nelítostně setkají se strašlivým rodinným tajemstvím.