Premiérový pořad Křižovatky života přináší na obrazovky Primy reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých. Příběhy...

Popis

Premiérový pořad Křižovatky života přináší na obrazovky Primy reálné příběhy obyčejných lidí. Uvidíte rodinné příběhy, které se mohou týkat i vás nebo vašich blízkých. Násilí, zrada, nemoci, závislosti, těhotenství náctiletých.

Příběhy přinášející zlomové životní okamžiky, emoce, dramata s dobrým i špatným koncem. Příběhy, které zatím nezachytil žádný dokumentární seriál.

Křižovatky života budou sledovat celý průběh událostí od počátku až k jejich vyřešení nebo konci. Ne každá životní situace má svůj happy end. Pokud jste si prošli nebo právě procházíte podobnými situacemi, možná vám pomohou podívat se na problém z jiné perspektivy.

Ve čtyřiceti epizodách budete svědky, jak mladá dívka hledá svoje biologické rodiče, exmanžel kriminálník vyhrožuje své ženě a dítěti, čtrnáctiletá dívka zmizí z mládežnické ubytovny, rodiče jsou podezřelí ze zpronevěry a mnoho dalších pohnutých osudů.