Kravaťáci (v anglickém originále Suits) je televizní seriál z právnického prostředí z roku 2011 s Mikem Rossem (Patrick J. Adams) a Harvey Specterem (Gabriel Macht) v hlavní roli.Mike má fotografickou paměť a je velice inteligentní, přesto ale...

Popis

Kravaťáci (v anglickém originále Suits) je televizní seriál z právnického prostředí z roku 2011 s Mikem Rossem (Patrick J. Adams) a Harvey Specterem (Gabriel Macht) v hlavní roli.

Mike má fotografickou paměť a je velice inteligentní, přesto ale nikdy nedokončil školu. Když Mike požádá svého přítele Trevora o práci, aby zajistil peníze na léčbu své babičky, Trevor mu nabídne práci drogového dealera. Mike má za úkol odnést kufřík do jednoho hotelu. Nic nejde jak by mělo, smluvená schůzka je past a na místě jsou policisté v utajení. Mike je díky své inteligenci prokoukne a snaží se odtamtud co nejrychleji zmizet.

S policisty v patách se ocitá na konkurzu jednoho z nejlepších právníků v New Yorku Harveyho Spectera. Donnu, Harveyho sekretářku, Mike zaujme na první pohled a proto ho pošle za Harveyem. Když se Harvey dozví o Mikové fotografické paměti rozhodne se riskovat a přijmout ho na místo svého asistenta, ačkoliv Mike nikdy neabsolvoval Harvard, tak jak firma Pearsonová Hardman požaduje. Tímto začíná nevšední seriál z právnického prostředí, který zapůsobí svým inteligentním humorem a perfektními hereckými výkony.