Krásný chlapec
Typ:
film
Žánr:
drama, psychologický
Délka:
100 min
Země:
USA, 2010
Tento nekonvenční milostný příběh zkoumá cestu jedné manželské dvojice na pokraji rozchodu, která musí čelit nejen nepředstavitelnému žalu, ale také se pokusit najít světlo v nejtemnějším období svého života.Bill (Michael Sheen) a Kate (Maria...

Popis

Tento nekonvenční milostný příběh zkoumá cestu jedné manželské dvojice na pokraji rozchodu, která musí čelit nejen nepředstavitelnému žalu, ale také se pokusit najít světlo v nejtemnějším období svého života.

Bill (Michael Sheen) a Kate (Maria Bello) se zoufale snaží najít alespoň nějaký náznak vysvětlení toho, co se odehrálo. Jejich osmnáctiletý syn spáchal sebevraždu, předtím však postřílel své spolužáky na univerzitě. Musejí ustát nejen pohřeb, ale především nápor médií a podivnou lítost přátel a zbytku rodiny. Jejich už tak napjaté manželství je podrobeno obrovské zkoušce, uvědomí si totiž, že jediné, co jim zbylo je společný zármutek, zmatek – a neštěstí, které zanechal jejich syn. Tato událost zásadně zasáhne do jejich života a nutí Billa i Kate čelit pocitům viny, vzteku, sebeobviňování, sebepoznání a nekonečné naději. Podaří se jim znovu najít štěstí a vidět sebe navzájem i okolní svět jasně?