Nate už od základní školy miluje jednu a tu samou dívku - blonďatou Cristabel. Jenže jelikož je prototypem filmového ňoumy, nikdy neměl odvahu pozvat jí na rande, nebo alespoň na houpačky. Teď už je z něj velký kluk a můžete hádat dvakrát -...

Popis

Nate už od základní školy miluje jednu a tu samou dívku - blonďatou Cristabel. Jenže jelikož je prototypem filmového ňoumy, nikdy neměl odvahu pozvat jí na rande, nebo alespoň na houpačky.

Teď už je z něj velký kluk a můžete hádat dvakrát - ne, jeho láska k "hot" Cristabel se nezměnila. Naopak, za ta léta narostla do trochu nepřirozených rozměrů. Když jí jednoho dne opět potká, rozhodne se, že tentokrát jí opravdu sbalí. Jenže z Cristabel zatím vyrostla Paris Hilton a tu dostat na nějaké rande není vůbec žádná legrace. Navíc si pořídila novou kamarádku. June je stejně jako Nate další klišé teenage komedií - je tak hnusná, že se ani nedá k něčemu přirovnat.

Natan to ještě neví, ale s June budou pěkné problémy. Cristabel jí z neznámých důvodů tahá všude sebou a aby toho nebylo dost, zapřísáhla se, že s nikým nebude chodit, dokud si její bezva kámoška také nesežene přítele. Jenže to je trochu problém - takovou babu Jagu nikdo nechce. Nateovi proto dveře ke Cristabel zůstávají zavřené. Prokopne je?