Kouřová clona
Typ:
film
Žánr:
thriller, kriminální, tv film
Délka:
84 min
Země:
USA, 2010
Film sleduje novinářku Britt Shelleyovou, která se šokovaná probudí vedle mrtvoly detektiva Jaye Burgesse a stává se podezřelou z nečisté hry. Před pěti lety se Jayův dlouholetý kamarád Raley Gannon také probudil vedle mrtvého těla.Tento film byl...

Popis

Film sleduje novinářku Britt Shelleyovou, která se šokovaná probudí vedle mrtvoly detektiva Jaye Burgesse a stává se podezřelou z nečisté hry. Před pěti lety se Jayův dlouholetý kamarád Raley Gannon také probudil vedle mrtvého těla.

Tento film byl natočen na motivy napínavého románu bestsellerové autorky Sandry Brownové a vypráví o televizní reportérce Britt Shelleyové (Jaime Pressly), jež se proslavila tím, že odhalila žhářství na policejní stanici a především lži, které celý případ zahalovaly do mysteriózního závoje. O pět let později, se Britt probudí vedle mrtvoly jednoho z detektivů, který byl tehdy do případu zapleten. Celá situace je o to horší, že Britt si nic nepamatuje a vůbec netuší, co se odehrálo. A tak je lapena do světa korupce, ve kterém figurují kromě policejního oddělení také vysocí politici, jež by s odhalením pravdy ztratili úplně vše..