Není to pohádka pro malé, ani pro velké, ale pro ty, co jsou mezi. Celý film se točí okolo 14-ti leté Julie a jejích třech kamarádek, které ji hecují k tomu, aby splnila bláznivé úkoly. Když úkoly splní, vyhraje a jaká je výhra? Pro někoho možná...

Popis

Není to pohádka pro malé, ani pro velké, ale pro ty, co jsou mezi. Celý film se točí okolo 14-ti leté Julie a jejích třech kamarádek, které ji hecují k tomu, aby splnila bláznivé úkoly. Když úkoly splní, vyhraje a jaká je výhra? Pro někoho možná nepochopitelná, pro čtveřici mladých dívek snažících se získat pozornost okolí a hlavě kluků však nikoli!

Jaké že jsou ty úkoly? První je docela snadný - vyfotit se s manekýnem, kterého musí obléci do vlastních šatů. Druhý? Taky celkem lehký, sehnat někoho kdo Julii koupí drink, proč ho zrovna hledala přes internet nevím, ale docela byla překvapená, koho potkala. Třetí - získat znak místní bezpečnostní agentury, pro kterou pracuje věrný a oddaný ochránce zákona. Ten čtyřem holčinám dokáže pěkně zavařit a málem i pokazit pěkně rozjetý večer. Když Julia zvládne i toto, tak už ji čeká jen nejtěžší úkol, ukrást boxerky idola dívčích srdcí! Jak to vše nakonec dopadne?

Myslím, že je každému jasné. Ale to nevadí, i tak se u filmu divák pobaví! A o to přeci autorům šlo :)