Přestože se manželství Nicka a March zdá na první pohled i po patnácti letech v naprostém pořádku, skutečnost je jiná. Před několika lety se utopil jejich jediný syn a to jejich vztah silně poznamenalo. Nick se s tím, že se jejich manželství...

Popis

Přestože se manželství Nicka a March zdá na první pohled i po patnácti letech v naprostém pořádku, skutečnost je jiná. Před několika lety se utopil jejich jediný syn a to jejich vztah silně poznamenalo. Nick se s tím, že se jejich manželství dostalo do krize, svěří svému letitému kamarádu Billovi _ průvodci turistů po Grand kaňonu.

Ten mu promlouvá do duše a vyčítá mu, že March dlouho zanedbával. Není ale zcela upřímný, svému příteli se nepřizná k tomu, že se s jeho manželkou schází a že se do ní zamiloval. Oba muži se vydávají s Billovými klienty na cestu po divoké řece. Jeden z turistů je poměrně vážně zraněn a přivolaná helikoptéra ho převáží do nemocnice.

Helikoptérou však přilétá March a důvěrně se objímá s Billem. Oba muži se pustí do křížku, ale na pěstní souboje není čas, musí totiž najít raft, jinak zůstane Bill bez možnosti výdělku. K vyřešení složitých mezilidských vztahů tohoto trojúhelníku však nakonec přece jen dojde.