Kočka a pes: Šílené dobrodružství
Typ:
film
Žánr:
komedie, dobrodružný, animovaný
Délka:
87 min
Motto:
Nejchlupatější zábava roku
Země:
Francie, 2024
Hned dvě naprosto nečekané dvojice se spolu musí vydat na dobrodružství a na cestu plnou karambolů a zábavy. Načančaná Monika si hýčká svou internetovou celebritu, kočku Divu. Zloděj Jack právě šlohnul exklusivní drahokam. Jeden psí podvraťák mu...

Popis

Hned dvě naprosto nečekané dvojice se spolu musí vydat na dobrodružství a na cestu plnou karambolů a zábavy. Načančaná Monika si hýčká svou internetovou celebritu, kočku Divu. Zloděj Jack právě šlohnul exklusivní drahokam. Jeden psí podvraťák mu ho spolknul, a tak si ho osvojil. Všichni mají stejnou cestu letadlem, jenže zatímco páníčci bez problémů vzlétnou, kočka a pes vypadnou ze zavazadlového prostoru a zůstanou trčet na zemi. 

Kromě počtu nohou snad ani nemohli být rozdílnější. Přesto se shodou řady událostí spolu ocitnou nafoukaná kočka a zatoulaný pes. A stovky mil od nich se musí spojit vyfintěná Monika a hledaný zloděj. Lidská dvojice se vydává hledat své opravdu drahé a cenné miláčky . . a kočka a pes? Ti jsou úplně v koncích. Vyrážejí na zběsilou cestu zasněženou divočinou z Kanady až do New Yorku, kam měli původně letět. Vedle vlastní neschopnosti, divokých zvířat a jiných nástrah čelí ještě jednomu velkému problému. V patách mají policajta, který moc dobře ví o ukradeném drahokamu v psím břiše a chce ho za každou cenu dostat.