S tajnými agenty ještě tajnější organizace Kingsman jsme se rozloučili v poněkud rozpačité situaci. Sice na poslední chvíli zachránili svět s většinou jeho obyvatel, ale sami na tom nebyli zrovna nejlépe. Harry Hart (Colin Firth) má prostřelenou...

Popis

S tajnými agenty ještě tajnější organizace Kingsman jsme se rozloučili v poněkud rozpačité situaci. Sice na poslední chvíli zachránili svět s většinou jeho obyvatel, ale sami na tom nebyli zrovna nejlépe. Harry Hart (Colin Firth) má prostřelenou hlavu a je tedy potenciálně mrtvý, za sebou to má i proradný šéf Arthur. Mladý agent Eggsy (Taron Egerton) sice přežil a zamířil nejen do náruče dánské princezny, ale jinak by se dal počet přeživších elitních agentů této tajné organizace spočítat na prstech jedné invalidní ruky.

A nyní čelí zbylí hrdinové nové výzvě. Jejich tajnou centrálu totiž zničil kdosi s pořádným arzenálem a celý svět se stává rukojmím dalšího šíleného padoucha. Jak jinak, že? Kingsmany čekají nové úkoly a překážky, a i když jim hrdost velí jinak, spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací trefně pojmenovanou Statesman. Jmenovitě s agenty nazývanými Tequila (Channing Tatum), Whiskey (Pedro Pascal), Champagne (Jeff Bridges) a Ginger (Halle Berry). Agentury Kingsman a Statesman musí společnými silami porazit pravděpodobně pořádně cáklou a více než pravděpodobně i mimořádně nebezpečnou padoušku jménem Poppy (Julianne Moore). A při tom zachránit tak trochu zase celou Zemi a většinu jejích obyvatel.