Příběh začíná v malé herně ,kde se skupinka lidí snaží vydělat něco na ostatních v pokru. Hry se účastní na první dojem nezkušený hráč Callum Chance (Christopher Lee) ,který nemaje na vklad , do hry dává svůj starý Anglický zámek. Když známý...

Popis

Příběh začíná v malé herně ,kde se skupinka lidí snaží vydělat něco na ostatních v pokru. Hry se účastní na první dojem nezkušený hráč Callum Chance (Christopher Lee) ,který nemaje na vklad , do hry dává svůj starý Anglický zámek. Když známý gambler vyhraje a pronese "Doufám, že jste utřel prach ..." ,odpoví mu Callum překvapivě "Jste zábavný,ale poznáte zábavnější.." .Hlavní část filmu se odehrává někde v Británii na starém panství.

Po příjezdu se onen hráč a jeho rodina začnou po domě rozhlížet a narazí na hrací místnost plnou karet a fotek a v ní na hru ... výhra nebo prohra ... po prohře se probudí kašpárek ,který rozhodně nepatří k těm hodnějším ... začíná fantasticky promyšlená směs černého humoru a komentářů Calluma z blázince. Vřele doporučuji ,poslouchat všechny komentáře Calluma i kašpárka ,pak teprve má film tu pravou "šťávu".