Karcoolka
Typ:
film
Žánr:
komedie, rodinný, mystery, kriminální, animovaný
Délka:
78 min
Motto:
Skutečný příběh Červené Karkulky...
Země:
USA, 2005
KARCOOLKA. Tento příběh je všem známý, ale pozornější posluchač vytuší, že tak jako každý příběh i tento skrývá mnohem víc, než jak je vidět na první pohled. Abyste nesoudili knihu podle jejího obalu, musíte si v ní zalistovat. V tomto případě...

Popis

KARCOOLKA. Tento příběh je všem známý, ale pozornější posluchač vytuší, že tak jako každý příběh i tento skrývá mnohem víc, než jak je vidět na první pohled. Abyste nesoudili knihu podle jejího obalu, musíte si v ní zalistovat.

V tomto případě začneme na konci. Chlupatí a opeření policisté ze zvířecího světa vyšetřují domácí výtržnost, v které jsou zapleteni Červená Karkulka, vlk, babička a dřevorubec. Přestupků je víc než dost: násilné vloupání, narušení domácího klidu, úmysl sežrat a máchání sekerou bez povolení. Nemluvě o tom, že tento případ může mít souvislost s dlouho unikajícím „Cukrářským banditou“, který krade recepty na dobroty z lahůdek v okolí. Vyšetřovatel Nicky Skokan přišel na místo činu, aby vyslechl všechny čtyři verze záhadných událostí a vyřešil případ. Každá postava vypráví příběh ze svého úhlu pohledu a každá podává překvapující obraz toho, co je „pravda“.