Lukas Podlesch, Torben Kleinert a Christoph Duisenbach jsou sice tak odlišní jak jen kluci mohou být, přesto se stávají nerozlučnými kamarády. Lukas je nadšený sportovec a nenapravitelný sukničkář, citlivý Torben je stejně nenapravitelný...

Popis

Lukas Podlesch, Torben Kleinert a Christoph Duisenbach jsou sice tak odlišní jak jen kluci mohou být, přesto se stávají nerozlučnými kamarády. Lukas je nadšený sportovec a nenapravitelný sukničkář, citlivý Torben je stejně nenapravitelný romantik, který se zajímá o divadlo a sní o velké lásc, a Christoph je nadprůměrně inteligentní, ovšem poněkud nepraktický, šprt a zažraný knihomol.

Právě se ubytovali na koleji vysoké školy v Berlíně a postupně zapadají do poněkud jednotvárného studijního stereotypu. Lukas a Torben sice zvládají školu z části i díky Christophovi, kterým jim napovídá s pomocí malé vysílačky, ale na oplátku zase nepraktickému Christophovi pomáhají zvládat mimoškolní obtíže studentského života. Lukas a Torben touží pořádně si užít, potom vyrazit do na ostrov v Karibském moři a tady si otevřít stánek s nápoji. K tomu však potřebují peníze, ty však nemají.

Nadějí se pro ně stane Christophův otec, který jim nabídne pořádný balík, pokud z jeho nezkušeného syna udělají správného chlapa, jenž by později dokázal úspěšně převzít rodinný podnik. To podle kamarádů znamená především ztrátu panictví, to ostatní už přijde samo. A protože k tomuto účelu je studentská kolej ideální, pustí se oba přátelé do hledání té správné dívky. Zaberou se do díla natolik, že netrvá dlouho a sami jsou zamilovaní až po uši. Ani si nevšimnou, že se Christoph obešel bez jejich pomoci a začal se scházet se sympatickou Tanjou, která má stejně jako on vášeň pro literaturu.