Hlavní hrdinkou je šestnáctiletá dívka Sora Naegino, která přijela až z Japonska, aby si v Americe splnila svůj sen. Jejím snem je stát se největší hvězdou cirkusu Kaleido Stage. Tady nejlepší akrobaté světa předvádí své umění a snaží se potěšit...

Popis

Hlavní hrdinkou je šestnáctiletá dívka Sora Naegino, která přijela až z Japonska, aby si v Americe splnila svůj sen. Jejím snem je stát se největší hvězdou cirkusu Kaleido Stage. Tady nejlepší akrobaté světa předvádí své umění a snaží se potěšit obecenstvo nádhernými představeními. Tady by Sora chtěla pracovat. Jenže největší hvězdou Kaleido Stage je Leila Hamilton a když Sora přijde pozdě na konkurz, Leila ji vyhodí. Sora se sice nakonec do Kaleido Stage dostane, ale čeká ji moc práce.

Bude muset dokazovat Leile, že má na to stát se hvězdou jako ona. Brzy zjistíme, že ačkoli se Soře některé věci nedaří, má velký talent. Důkazem je, že Sora vidí Kejklíře. Kejklíř je duch jeviště a pokud ho někdo vidí, je vyvolený jevištěm a může předvést legendární číslo. Sora má navíc velký dar. Dovede si získávat lidi. Svou pílí a skromností z ní možná bude hvězda, která předvede legendární číslo, ale zatím ji čeká moc práce. Ale naštěstí má přátele, kteří jí pomohou.