Álvaro Larrea je jeden z těch, co si myslí, že ten kdo staví vzdušné zámky má naději žít ještě nějaký ten den. Urozený a optimistický, vždy hledající štěstí. Jeho přezdívka je “Pocholo” -> něco jako zázračný. Toto je příběh člověka,...

Popis

Álvaro Larrea je jeden z těch, co si myslí, že ten kdo staví vzdušné zámky má naději žít ještě nějaký ten den. Urozený a optimistický, vždy hledající štěstí. Jeho přezdívka je “Pocholo” -> něco jako zázračný.
Toto je příběh člověka, který bude dělat všechno nemožné jen proto, aby si vyplnil svůj sen, být nejlepším lékařem na světě, ale aby toho dosáhl musí čelit času a vydržet ustavičný posměch svých sousedů a blízkých.

Pustí se do křížové výpravy, aby mohl vstoupit na univerzitu, bez podpory školy, kde udělal maturitu a ztratil všechny své papíry. Jedinou příležitostí je navštěvovat znovu poslední ročník, pokud ho chce dokončit.

Pomlouvači stále zůstavájí, ale pro něj nejsou důležití. Bezmyšlenkovitě dvakrát, vstoupí na univerzitu do instituce, kde bude kamarád ze studií jeho mladší sestry.

Pocholo neztrácí čas. Ožení se s Mariluz, ženou svůdnou a ambiciózní, která mu dá tři děti: Andrése, Mónicu a Sáru, ke kterým se přidají “La gata – Kočka”, “Tuiter – Ochránce” a “Chiquito – Mrňousek”, děti, které zachrání z bídy a bezradnosti ulice.

Nemá profesionální kariéru tu odsune stranou , kvůli dědictví svého otce a případu, kde stojí proti Nicolásovi, svému bratrovi, který teď užívá ohromného bohadství, o které se nehodlá dělit.V štěstí a neštěstí žije Pocholo, dobrý člověk, uvážlivý a velmi zvláštně atraktivní, který najde v této etapě své vyzrálosti “Pachitu” svou první lásku, ženu, která překoná trauma ze ztráty pohyblivosti nohou, a změní se v jeho nejlepší přítelkyni a jeho největší inspiraci odvahy.