Nell (Anne Heche), z níž se právě stala svobodná matka, chce připravit svým dvěma dětem nezapomenutelné Vánoce. A výjimečné skutečně budou, i když ne tak, jak si představovala. Co se na letošní Štědrý den může pokazit, to se také pokazí! Jedním...

Popis

Nell (Anne Heche), z níž se právě stala svobodná matka, chce připravit svým dvěma dětem nezapomenutelné Vánoce. A výjimečné skutečně budou, i když ne tak, jak si představovala. Co se na letošní Štědrý den může pokazit, to se také pokazí!

Jedním z nejkouzelnějších dní v roce je Štědrý den. Rodina, přátelé, pokoj a dobrá vůle všem lidem na Zemi... kromě Blakemoreových! Co se letos na Vánoce může pokazit, to se také pokazí! Zběsilý závod zkázy odstartuje ve chvíli, kdy se Cesar Cortez (Carlos Gomez) pokusí donést štěně ke dveřím Blakemoreových. Srdce sice má na pravém místě, ale nohu v tu chvíli nikoli. Zakopne a upadne. Nell (Anne Heche) a její dvě malé děti zavezou Cesara do nemocnice, kde se čerstvě rozvedená Nell seznámí s doktorem snů (Brian Tee), její jedenáctiletý syn a štěně spadnou do díry na staveništi, nový člen ostrahy (Kevin Daniels) jim nechá odtáhnout auto a k tomu je všechny pěkně potrápí nevrlá sestra. Později jim navíc auto ukradnou. Jak následně podotkne řidič odtahovky: "Tohle je dlouhý, nešťastný den pro vás všechny." Nell si přála, aby byly letošní Vánoce nejlepší ze všech. Nejsou. Dozajista na ně ale nikdo z nich nezapomene!