Jeden pokoj
Typ:
film
Žánr:
drama
Délka:
133 min
Motto:
Když ve škole dojde ke střelbě, kdo je vinen?
Rok:
2002
Ve střední škole dojde ke střelbě, Deanna Cartwrightová (Erika Christensenová) je těžce raněna a devět dalších studentů, včetně útočníka, jsou mrtvi. Detektiv Martin Van Zandt (Victor Garber), který dostane případ na starost, má zjistit příčiny...

Popis

Ve střední škole dojde ke střelbě, Deanna Cartwrightová (Erika Christensenová) je těžce raněna a devět dalších studentů, včetně útočníka, jsou mrtvi. Detektiv Martin Van Zandt (Victor Garber), který dostane případ na starost, má zjistit příčiny krvavého činu a najít toho, kdo za něj nese zodpovědnost.

Jeho pozornost se soustředí na Alicii Browningovou (Busy Philipsová), která jako jediná byla události přítomna a může být nejen klíčovým svědkem, ale i podezřelou. Osamělá, společensky nezařazená Alicia jde do nemocnice navštívit privilegovanou a oblíbenou Deannu, která je jejím pravý opakem, ale nyní zoufale bojuje s citovými i fyzickými následky vražedného útoku. Během několika dní se mezi dvěma zcela odlišnými dívkami zrodí přátelské pouto, které jim pomůže čelit hrůzám, které prožívají.