Mladá asi pětadvacetiletá Isabel pracuje jako barmanka a tanečnice v jednom z moderních barů. Je to velice citlivá a okouzlující žena, a tak má ve své profesi hlavně u mužů velký úspěch. Zároveň si je však vědoma velice nízké společenské...

Popis

Mladá asi pětadvacetiletá Isabel pracuje jako barmanka a tanečnice v jednom z moderních barů. Je to velice citlivá a okouzlující žena, a tak má ve své profesi hlavně u mužů velký úspěch. Zároveň si je však vědoma velice nízké společenské prestiže, kterou její práce má. Isabel pečuje o svoji patnáctiletou sestru Rocío. Tu ve snaze co nejlépe zabezpečit pro budoucnost, umístila do církevního internátu Řádu Mercedesek. Aby Isabel získala na důležitosti, neboť se za svoji práci stydí, vydává se za renomovanou doktorku psychologie. Přestože je Isabel v baru velmi žádaná, na muže svého srdce čekala dlouho. Našla ho až v sympatickém a bohatém Javierovi, se kterým se seznámila ve velmi neobvyklé situaci. I jemu však předstírá, že je psycholožka. Jejich lásce brání Javierova dominantní matka, která pro něj vybrala dceru své přítelkyně, půvabnou Barbaru.

V seriálu se střetávají tři naprosto odlišná prostředí. Život Isabel a jejích přítelkyň v moderním koktejl-baru, kde se objevují i některé postavy z podsvětí. Život dospívající Rocío a jejích spolužaček se všemi problémy, které k tomuto věku, odehrávající se v přísném a svázaném prostředí církevního internátu a pak realita bohaté Javierovy rodiny - svět peněz, podnikání a pragmatického uvažování. Jednotlivé postavy sní o jiném lepším životě, který si představují jako život ve filmu.