Svobodná matka Leonie, která pracuje jako prodavačka v kosmetice velkého obchodního domu a sama se stará o svého devítiletého syna Valentina, je citlivá a sympatická mladá žena. Peněz nemají nazbyt, sotva z její výplaty vyjdou, ale přesto vedou...

Popis

Svobodná matka Leonie, která pracuje jako prodavačka v kosmetice velkého obchodního domu a sama se stará o svého devítiletého syna Valentina, je citlivá a sympatická mladá žena. Peněz nemají nazbyt, sotva z její výplaty vyjdou, ale přesto vedou sice skromný, ale spokojený a šťastný život. Jediné, na co Leonie nemá štěstí, jsou muži. Otec jejího syna se vypařil hned poté, co zjistila, že je těhotná a její poslední přítel zmizel do zahraničí a zanechal jí pouze dluhy, které jsou pro pracující svobodnou matku neřešitelným problémem, protože jejich splácení si ze svého malého platu nemůže dovolit.

Vždyť dá sotva dohromady peníze na živobytí a nájem. Ocitá se v zoufalé situaci, ze které její přítelkyně Stefanie vidí jedinou možnou cestu: Leonie je mladá a natolik hezká, že by pro ni neměl být problém najít si bohatého muže, který by všechny její finanční potíže vyřešil. Ačkoli má nejprve pochybnosti o takovém kroku, nakonec si přece jen podá seznamovací inzerát aniž by tušila, že vysněného pohádkového prince má hned vedle sebe. Sympatický Oliver, který pracuje v obchodě jako výpomocná síla, je totiž ve skutečnosti bohatým dědicem řetězce obchodních domů a v jednom z nich pracuje inkognito, aby se o práci a svých budoucích zaměstnancích dozvěděl co nejvíce a naučil se znát jejich problémy.

A co víc, Oliver se do Leonie zamiloval na první pohled. Přestože k němu Leonie cítí víc, než jen sympatie a kolegiální přátelství, brání se hlubšímu citu a Oliverovi se nedaří získat její srdce. To, jak se zdá získá spíše bohatý makléř v oboru nemovitostí Kai Wesselmann. Je totiž stejně tak bohatý jako je velkorysý, má šarm, je hezký a má rád děti.

Zkrátka ideální muž. Ale když má dojít k vážnějšímu seznámí, začne najednou Leonie váhat a pochybovat o svém rozhodnutí vzít si muže, kterého opravdu nemiluje, jen kvůli penězům. Uvědomí si to hlavně poté, co Kai připraví pro Valentina sice velkolepou, ale jinak bezduchou oslavu. Čeká ji těžké rozhodování.