Když se dva darebáci pokusí zastřelit mladou Sarah, kvalifikuje to policie jako případ výtržnictví a pověří vyšetřováním policejního veterána Jacka Reeda a jeho kolegu Mikea. Jenže zanedlouho se ji stejní dva muži pokusí zabít znovu a tak je...

Popis

Když se dva darebáci pokusí zastřelit mladou Sarah, kvalifikuje to policie jako případ výtržnictví a pověří vyšetřováním policejního veterána Jacka Reeda a jeho kolegu Mikea. Jenže zanedlouho se ji stejní dva muži pokusí zabít znovu a tak je zřejmé, že rozhodně nejde o náhodu. Navíc jeden z mužů při přestřelce zabije Mikea. Na to policie reaguje velkou pátrací akcí, na jejímž konci uvízne v síti jeden z vrahů.

Současně je Sarah svěřena do ochrany Jackovi a ten si ji nastěhuje ke své rodině, kde se jí dostane laskavého přijetí. Jak pátrání pod vedením jeho kolegy Charlese Silvery postupuje, začíná být Jack Reed přesvědčen, že do pokusu o vraždu dívky je zapleten její bývalý přítel Phil Brenner. Situace se však začíná vyostřovat a zanedlouho se v ohrožení života ocitá nejen Sarah, ale také Jack a jeho blízcí.