Rock Hudson a oslnivá Gina Lollobrigida hrají hlavní role v této ...peprné romantické veselohře (Motion Picture Herald), která se odehrává na překrásné, sluncem zalité italské riviéře. Každý rok v září odjíždí úspěšný newyorský obchodník (Hudson)...

Popis

Rock Hudson a oslnivá Gina Lollobrigida hrají hlavní role v této ...peprné romantické veselohře (Motion Picture Herald), která se odehrává na překrásné, sluncem zalité italské riviéře. Každý rok v září odjíždí úspěšný newyorský obchodník (Hudson) do své letní rezidence v Itálii. Pravidelně zde nachází odpočinek a také svou přítelkyni z Říma (Lollobrigida). Ale když jednou přijede neohlášen už v červenci, čeká ho velké překvapení! Během jeho nepřítomnosti začal dům fungovat jako hotel. Hosty je právě skupina krásných děvčat z Ameriky, za nimiž se neustále honí neodbytní místní chlapci. V zoufalé snaze vzít kontrolu opět do svých rukou, ztrácí Hudson soukromí, přítelkyni a nakonec i rozum. Pokud se má všechno v dobré obrátit, bude muset přijít s novým plánem!

V tomto filmu se poprvé na stříbrném plátně objevil slavný zpěvák Bobby Darin. Deset dní po skončení natáčení si vzal svou pohlednou kolegyni, herečku Sandru Dee. Skvostné róby Giny Lollobrigidy vytvořil slavný návrhář Morton Haack.