Lidé po staletí hledají ve vesmíru známky inteligentního života, leč marně. Co když ale vysvětlení spočívá v tom, že mimozemšťané už tady jsou... mezi námi lidmi? A co když jsou všechny přírodní katastrofy, které zažíváme, jen zástěrkou určenou...

Popis

Lidé po staletí hledají ve vesmíru známky inteligentního života, leč marně. Co když ale vysvětlení spočívá v tom, že mimozemšťané už tady jsou... mezi námi lidmi? A co když jsou všechny přírodní katastrofy, které zažíváme, jen zástěrkou určenou k zamaskování něčeho mnohem hrozivějšího?

Obětavý strážce amerického národního parku Russell Varon (Cibrian) je otcem dvou dětí - Jesse (Peters) a Rose (Gade) - z předchozího manželství s dr. Mariel Underlay (Matchett) a čeká třetí dítě se svou druhou ženou, reportérkou místní televize Larkin Groves (Sheridan). Pro Russella, který pracuje s kolegyní Monou Gomez (Hinds), se ničivý hurikán a jeho záhadné následky stanou pouhým začátkem dlouhé cesty do neznáma.

Russell, který byl vždycky skeptický vůči paranoidním konspiračním teoriím svého nevyzpytatelného švagra Dava (Labine), bude možná muset přehodnotit své názory ve chvíli, když v jejich komunitě začne docházet k řadě bizarních událostí. I když Rose tvrdí, že viděla stovky světel letících během bouře směrem k vodě, Russell její tvrzení zpočátku nebere v úvahu - dokud nezačne mít podezření, že se s jeho bývalou ženou Mariel děje něco velmi divného. Ráno po bouři je Mariel nalezena nahá ve vodě a vůbec si nevzpomíná, co se stalo předešlou noc.

Zatímco se malé městečko Everglades v okrese Homestead na Floridě usilovně snaží o svou rekonstrukci, šerif Tom Underlay (Fichtner) - který je nynějším manželem Mariel a vychovává dceru Kiru (Dziena) - podezíravě nařizuje uzavřít celou oblast do karantény. Russell začíná podivné události vyšetřovat a nevědomky zahajuje boj o přežití své rodiny, své komunity a v konečném důsledku zřejmě i lidské rasy.

Autor námětu a producent "Invaze" Shaun Cassidy ("Cold Case", "The Mountain", "The Agency", "American Gothic", "Cover Me") předkládá napínavý příběh smíšené rodiny, která se ocitá v samotném středu spiknutí určeného k zamaskování převzetí nadvlády mimozemšťany, ke kterému dochází u jednoho souseda za druhým.