Wild for the Night
Typ:
film
Žánr:
thriller, kriminální, hudební
Délka:
100 min
Země:
USA, 2016
Mladý ctižádostivý tanečník Wyatt vyrůstal v prostředí blízkém podsvětí a život na špatné straně zákona ho poznamenal. Neustále měl problémy se zákonem a skončil ve vězení. Po propuštění se vrací domů sledován policií i podsvětím. Protidrogový...

Popis

Mladý ctižádostivý tanečník Wyatt vyrůstal v prostředí blízkém podsvětí a život na špatné straně zákona ho poznamenal. Neustále měl problémy se zákonem a skončil ve vězení. Po propuštění se vrací domů sledován policií i podsvětím. Protidrogový úřad DEA ho donutí pracovat v utajení v nočním klubu známém pro své nezákonné aktivity a šíření experimentálních, životu nebezpečných narkotik. Vše se změní, když se Wyatt zamiluje do Emmy, dcery bohatého majitele klubu.

Další turbulentní zvraty však ohrozí nejen jeho milostný vztah, ale i jeho život a znovu mu hrozí vězení. V této situaci se Wyatt rozhodne pomstít smrt své sestry a vyvolá válku gangů, které ovládají taneční klubovou scénu v Los Angeles. Jediný chybný krok v jeho rafinované hře s policií i podsvětím ho však může stát život.