Manažer Markus zachraňuje hotely v potížích a pomáhá řešit problémy jejich zaměstnancům i hostům. Úspěšný hotelový manažer Markus König se po rozvodu s manželkou stáhne do ústraní, aby se pokusil vyrovnat z bolestí rozchodu. Jeho teta...

Popis

Manažer Markus zachraňuje hotely v potížích a pomáhá řešit problémy jejich zaměstnancům i hostům.

Úspěšný hotelový manažer Markus König se po rozvodu s manželkou stáhne do ústraní, aby se pokusil vyrovnat z bolestí rozchodu. Jeho teta Dorothea von Siethoff, která je majitelkou hotelového impéria však má s nešťastným synovcem jiné plány a pošle ho do Thajska, aby pomohl tu dostal zpět na špici hotel jehož současný ředitel Simon Vogler práci nezvládá. Už krátce po příjezdu se Markus dozví, že Simon má velké osobní problémy, které zavinily jeho chyby ve vedení hotelu.

Po mnoha letech našel dceru, se kterou se před lety rozešel ve zlém a od té doby ji neviděl. Mladá žena však nechce o otci nic vědět a nemá zájem se s ním setkat. Když kvůli tomu, aby ji mohl vidět, propásne Simon důležitou schůzku se zástupci velké cestovní agentury a připraví tak hotel o významnou dohodu, chce ho dopálená Dorothea okamžitě propustit. Markus, který poznal jeho potenciál a chápe jeho problémy, se však postaví proti a prosadí jeho jmenování do funkce zástupce ředitele. Také on navíc pozná jak obtížné je skloubit práci se soukromým životem, když ho nečekaně navštíví jeho vlastní dcera Leonie. Ta po rozvodu rodičů žila s matkou ve Vídni, ale rozhodla se odejít k otci, když se matka se svým novým přítelem rozhodla začít nový život v Mnichově.

Hluboké osobní drama prožívají také manželé Ariane a Jan Thermölenovi, kteří jsou hosty hotelu. Od smrti jejich dítěte před rokem začal Jan hledat únik v práci a svou atraktivní ženu stále více zanedbával. Na dovolené hledají odpověď na otázku, zda lze jejich manželství ještě zachránit. Ale zdá se, že nad všemi problémy konečně začíná vycházet slunce.

Stresovaný hudební manažer Daniel Levy se seznámí s ostýchavou učitelka Helen, Leonie potká sympatického Nika a Ariane s Janem se rozhodnou začít znovu, čemuž napomůže i fakt, že je Ariane znovu těhotná. A je to také ona, komu se podaří při výletě do Bangkoku usmířit Simona s dcerou, takže když do hotelu dorazí Dorothea, vidí že se Markus rozhodl správně. Pomohl Simonovi z nejhoršího a ten už dál vede hotel bez potíží. A pro Markuse má Dorothea nový úkol v dalším hotelu, který má potíže.