V lednu 2006 vyděsil scénárista a režisér Eli Roth diváky krvavým filmem Hostel, který se jako první film roku 2006 bleskurychle vyšplhal na čelní příčku žebříčků návštěvnosti. O rok později se Roth vrací a vede nás ještě hlouběji do temných...

Popis

V lednu 2006 vyděsil scénárista a režisér Eli Roth diváky krvavým filmem Hostel, který se jako první film roku 2006 bleskurychle vyšplhal na čelní příčku žebříčků návštěvnosti. O rok později se Roth vrací a vede nás ještě hlouběji do temných zákoutí lidské mysli.

Ve filmu Hostel II sledujeme tři mladé Američanky, které pod vedením exotické a okouzlující známé z Evropy vydávají z Říma na společný víkendový výlet do lázní s příslibem odpočinku, zotavení a posílení svých přátelských pout.

Najdou dívky to, co hledají? Nebo se staly obětí klamu, následkem kterého se z nich stanou pouhé loutky v rukou úchylných a privilegovaných lidí z celého světa, kteří na stejné místo cestují potají za účelem ukojení svých příšerných potřeb a tužeb?

Snímkem Hostel Eli Roth potvrdil reputaci, kterou získal svým debutovým filmem Cabin Fever. Filmem Hostel II nabízí fanouškům další děsivé nahlédnutí do světa, kde mají potlačované touhy – jakmile je jim dán volný průchod – děsivé následky.