Holky na hřišti
Typ:
film
Žánr:
komedie, sportovní
Délka:
90 min
Země:
Holandsko, 2015
Dvaatřicetiletá Wyne, která ještě stále nestihla dospět, se rozhodne založit fotbalový tým a vzbouřit se tak proti všem přátelům, z jejichž životů se po narození dětí stala jen nuda a šeď. Nečekané události ji ale mohou připravit o...

Popis

Dvaatřicetiletá Wyne, která ještě stále nestihla dospět, se rozhodne založit fotbalový tým a vzbouřit se tak proti všem přátelům, z jejichž životů se po narození dětí stala jen nuda a šeď. Nečekané události ji ale mohou připravit o všechno.

Dvaatřicetiletá Wyne zůstala úplně sama. Ve chvíli, kdy ji opustil přítel Arjen, s nímž nesdílela jeho touhu po dětech, se od ní stěhuje i dlouholetá spolubydlící a kamarádka Nanda. Zoufalá Wyne se rozhodne sestavit ženský fotbalový tým. Brzy dá dohromady skupinku ambiciózních, i když poněkud beznadějných hráček, mezi něž se jí podaří zlanařit i Nandu. Jenže místo aby fotbal obě dívky sblížil, ještě víc mezi nimi prohloubí narůstající propast. Zatímco Wyne chce s novými přítelkyněmi obrážet večírky, Nanda už není tou nerozlučnou parťačkou, kterou kdysi bývala. Jako všechny ženy v jejím okolí je i ona posedlá myšlenkou založit rodinu. Wyne tak nezbývá než překonat vlastní pochybnosti a začít o svou nejlepší kamarádku bojovat.