Hlas smrti
Typ:
film
Žánr:
thriller, drama, mystery, horor
Délka:
94 min
Motto:
Mrtví se tě snaží zmocnit...
Země:
USA/Anglie/Kanada, 2004
Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou že-nou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na ces-tě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a...

Popis

Jonathan Rivers (Michael Keaton) je úspěšným architektem s krásnou že-nou, spisovatelkou Annou, milujícím synem Mikem a dalším dítětem na ces-tě. Žije spokojeně do té chvíle, než do jeho života zasáhne tragédie. Anna se ztratí cestou do práce a později je nalezena zavražděná. Jonathan, šílený žalem, se odstěhuje a úzkostlivě se straní všech přátel a zbytku rodiny.

Tajemný vědec Nicolas Elia přesvědčí Jonathana, že Anna vysílá signály "ze záhrobí" pomocí televizní obrazovky a rádia. Jonathan poslechne jeho rady a s pomocí nových přátel Raymonda Price a Sarah Tate se pokusí navázat spojení s manželkou. Bezděčně tak otevře dveře do jiného světa. Netuší, co tím způsobí: mrtví teď mají možnost zmocnit se ho.

Hlavní roli v napínavém thrilleru Hlas smrti si zahrál Michael Keaton (Batman, Batman se vrací/Batman Returns, Jako vejce vejci/Multiplicity).