Soukromé očko Frank Taylor (Matthew Fox) prožívá opravdu těžké časy. V úvodní scéně první epizody mu jeho nepřítel, zvrácený vrah Simon, po krvavém boji řekne: „Je čas zemřít.“ Frankův život tehdy opravdu visel na vlásku, nicméně pak se vše...

Popis

Soukromé očko Frank Taylor (Matthew Fox) prožívá opravdu těžké časy. V úvodní scéně první epizody mu jeho nepřítel, zvrácený vrah Simon, po krvavém boji řekne: „Je čas zemřít.“ Frankův život tehdy opravdu visel na vlásku, nicméně pak se vše změnilo. Frank začne slyšet hlasy, má halucinace, dokonce ho škrtí mrtvý muž s tetováním na hlavě a vraždící Simon pokračuje v pronásledování.

Frank se již dlouhá léta nedokáže vyrovnat se ztrátou syna a při vyšetřování každého případu se nevědomky snaží přiblížit k tajemství, jímž je obestřeno zmizení vlastního dítěte. Nicméně ani za celé ty čtyři roky se mu nepodařilo zjistit, co se vlastně s Kevinem stalo. Záhy se naučí rozumět smyslu občasných záblesků ze záhrobí a začne na své nové nadpřirozené schopnosti spoléhat. A brzy zjistí, právě ztracené duše mu skutečně pomáhají řešit kriminální případy.