Krásná a inteligentní Sofía Ripoll se okolnostmi života stane generální ředitelkou rodinné továrny na čokoládu. Jejím snoubencem je Patricio Iturbide a má dvě mladší sestry Alexu a Danielu. Salvador Cruz je sympatický a ušlechtilý muž, který...

Popis

Krásná a inteligentní Sofía Ripoll se okolnostmi života stane generální ředitelkou rodinné továrny na čokoládu. Jejím snoubencem je Patricio Iturbide a má dvě mladší sestry Alexu a Danielu. Salvador Cruz je sympatický a ušlechtilý muž, který pracuje jako mechanik a závodník. Když přijde o možnost soutěžit v hlavním závodě, musí vzít práci jako řidič a potkává Sofiu. Oba se vzájemně přitahují. Budou však muset překonat mnoho překážek od ambiciozního Patricia až po Silvanu Blanco, která se tváří jako nejlepší kamarádka Sofie.

Alexa je rozmazlená a rozmarná dívka, která se vrací ze Španělska. Když potkává Salvadorova kamaráda Armanda Romero, zamiluje se do něj. Armando má však přítelkyni Irmu. Všechny postavy hledají cestu ke štěstí. Sofia a Salvador musí bojovat za svoji lásku a začíná cesta, která povede až na konec světa.

Telenovela je remakem argentinské telenovely Dulce Amor.