Příběh "Grety" (Hilary Duff) vypráví o vzpurné sedmnáctileté dívce plné sarkastického důvtipu,která si od svých šestnácti plánuje vlastní smrt. Greta nezvládá soužití se svojí matkou a nevlastním otcem, a tak je poslána na prázdniny k prarodičům...

Popis

Příběh "Grety" (Hilary Duff) vypráví o vzpurné sedmnáctileté dívce plné sarkastického důvtipu,která si od svých šestnácti plánuje vlastní smrt. Greta nezvládá soužití se svojí matkou a nevlastním otcem, a tak je poslána na prázdniny k prarodičům do New Yersey. Ti žijí poněkud jiným stylem na jaký byla Greta zvyklá. Životním stylem, který jí absolutně nesedí.

V jedné z místních restauracích se poznává s charismatickým kuchařem Juliem, který má za sebou kriminální minulost. Konzervativní prarodiče ze vztahu své vnučky nejsou nadšeni a pokoušejí se dva mladé milence od sebe oddělit. Později však pochopí, že lásku mladého páru není možné porazit. V životě Grety je však ještě jedna věc, která pohne s celým dějem. A tou je její deník, kde si zapisuje nejrůznější způsoby sebevražd. Jedno ví jistě - toto léto má být pro ni tím posledním.