Holčičí problémy
Typ:
film
Žánr:
komedie, rodinný
Délka:
92 min
Země:
USA, 2016
Dvanáctiletá Bird se chtě nechtě musí stát ženou. Během nejhoršího týdne svého života dostane první menstruaci, je ponechána napospas svou volnomyšlenkářskou matkou a zjistí, že se člověk nikdy nemůže tak docela vrátit tam, odkud přišel. V této...

Popis

Dvanáctiletá Bird se chtě nechtě musí stát ženou. Během nejhoršího týdne svého života dostane první menstruaci, je ponechána napospas svou volnomyšlenkářskou matkou a zjistí, že se člověk nikdy nemůže tak docela vrátit tam, odkud přišel.

V této komedii o dospívání se dvanáctiletá Bird, na svůj věk velice moudrá dívka, musí postarat o svou vtipnou, ale nestálou a věčně zhulenou matku Jenny. Když Bird nečekaně dostane na školním pikniku svou první menstruaci a je před spolužáky naprosto znemožněna, křehká rovnováha v jejich domácnosti vyletí do povětří, zatímco se Bird s Jenny ze všech sil snaží ukočírovat nápor splašených hormonů. Poté, co učiní několik politováníhodných rozhodnutí, matka s dcerou s pomocí Jennyina dobrosrdečného přítele a nejlepší kamarádky zjistí, co skutečně znamená stát se ženou.