Tento romantický film začína když přítel Charlie (Timothy Hutton) chce jet do Paříže kvuli přednáškám a podobně...ale Kate (Meg Ryan) se bojí létaní tak zůstane doma. Jednoho dne zase volá Charlie Kate a zdělíjí ji že se tam zamiloval do dívky a...

Popis

Tento romantický film začína když přítel Charlie (Timothy Hutton) chce jet do Paříže kvuli přednáškám a podobně...ale Kate (Meg Ryan) se bojí létaní tak zůstane doma. Jednoho dne zase volá Charlie Kate a zdělíjí ji že se tam zamiloval do dívky a že už s nevrátí.

Kate je z toho zoufalá a letí do Paříže aby zpět získala svojí lásku. V letadle pozná Lyka (Kevin Kline) který jí dá do kabelky nahrdelník který pašuje.Ale jeho pronásleduje policakt Jean Paul (Jean Reno). Ale Kate mezitím zmizí hledat Charlieho v hotelu i s nahrelníkem v tašce což ale neví. Lyk jí potom najde a přes všechny cesty aby se mu podařilo nahrdelník vzít zpátky se s Kate seznámí. Lyk potom slíbí Kate že jí pomůže získat Charlieho zpět.

Podaří se Kate získat svou lásku zpět a Lykovi prodat úspěšně náhrdelník aby si vypěstoval vinice?odpovědi nalezneto v tomto hezké filmu.