Fanynka číslo jedna
Typ:
film
Žánr:
thriller
Délka:
89 min
Motto:
Atraktivní filmový idol se stává obětí sledování přitažlivé, leč nevyrovnané mladé ženy.
Země:
USA, 1995
V thrilleru Fanynka číslo jedna se atraktivní filmový idol stává obětí sledování jedné ze svých obdivovatelek. Zane Barry (Chad McQueen) je jednou z největších hollywoodských akčních hvězd. Jednoho dne jej osloví nádherná Blair Madsenová (Renee...

Popis

V thrilleru Fanynka číslo jedna se atraktivní filmový idol stává obětí sledování jedné ze svých obdivovatelek. Zane Barry (Chad McQueen) je jednou z největších hollywoodských akčních hvězd. Jednoho dne jej osloví nádherná Blair Madsenová (Renee Griffin) a sdělí mu, že je jeho největší fanynka. Blair chce Zana svést a ten v žádném případě neprotestuje, vše tedy skončí vášnivou nocí. Následující ráno ale Zane oznámí Blair, že má snoubenku Holly (Catherine Mary Stewart), s níž se nechce rozejít, takže nový vztah pro něj nepřipadá v úvahu. Blair ovšem rozhodně nepatří k ženám, které by se jen tak nechaly odmítnout – a je také ochotna užít násilí či dokonce vraždit, jen aby si Zana přivlastnila... Představitel hlavní mužské role Chad McQueen je syn hollywoodské legendy Steva McQueena.

Ve filmu hrají také další potomci slavných herců, Charles Matthau (syn Waltera Matthaua) a Eric Da Re (jehož otcem byl Aldo Ray). V epizodní roli se zde také objeví herec a režisér Paul Bartel, a to příhodně jako režisér posledního Zaneova filmu.