Lucy Heartfilia představuje sedmnáctiletou dědičku jedné z nejbohatších a nejvlivnějších rodin. Jelikož má o svém životě jinou představu, než její otec, tak uteče z domova a vzdá se veškerých výhod, které jí bohatství přinášelo. Lucy se stane...

Popis

Lucy Heartfilia představuje sedmnáctiletou dědičku jedné z nejbohatších a nejvlivnějších rodin. Jelikož má o svém životě jinou představu, než její otec, tak uteče z domova a vzdá se veškerých výhod, které jí bohatství přinášelo. Lucy se stane mágem hvězdných duchů a začíná si hledat cech. Ovšem nehledá jen tak obyčejný cech, ale chce do jednoho z nejlepších a nejsilnějších – chce do Fairy Tail. Jenže Lucy má nedostatek zkušeností a bojí se zda ji přijmou.

Při své cestě do Fairy Tail potkává Lucy v Hargeon Town Salamandera, který o sobě tvrdí, že patří k cechu Fairy Tail. S vidinou, že by jí mohl Salamander pomoci se dostat k cechu je ochotna přehlédnout i fakt, že se jedná pouze o úchyla, který používá zakázanou magii. Ze Salamandera se postupně vyklube podvodník a Lucy začíná mít velké problémy. Nicméně se v pravou chvíli ukáže Natsu Dragneel se svým mazlíčkem Happym (okřídlenou, modrou a mluvící kočkou) a Lucy před falešným Salamanderem zachrání.

Později se ukáže, že Natsu je pravý ohnivý Salamander z Fairy Tail, který hledá svého učitele, přítele a tak trochu i otce draka jménem Igneel, který když bylo Natsuovi 5 let náhle zmizel. Lucy dostává nabídku, aby se přidala k cechu Fairy Tail a samozřejmě ji přijímá. Když Natsu, Happy a Lucy přichází do Fairy Tail, Lucy začíná zjišťovat, že členové cechu Fairy Tail jsou jedna velká rodina, která drží při sobě a neváhá riskovat vše pro záchranu svých přátel. Poté se Lucy přidává do týmu složeného z ohnivého Salamandera Natsua, Happyho, Graye, který se neustále vysvléká a Erzy, která patří k nejsilnějších mágům cechu Fairy Tail.